## Florida SouthWestern Collegiate HS-Charlotte 2025-2026 Bell Schedule (subject to change)

1 <sup>st</sup> Bell:	7:25 am
<b>Period 1:</b> Pledge of Allegiance,	7:28-8:25 am (55 min class + 2 min) School Announcements & Moment of Silence
Period 2:	8:28-9:23 am (55 min class)
Period 3:	9:26-10:21 am (55 min class)
Period 4:	10:24-11:19 am (55 min class)
Lunch:	11:19-11:49 am (30 min) ALL Students and Staff w/ Indoor & Outdoor Seating K130: Lunch Reflections
Period 5:	11:52-12:47 pm (55 min class)
Period 6:	12:50-1:45 pm (55 min class)

- Parent Pick up and Port Charlotte/Englewood Bus Riders dismiss at 1:45 pm. Those buses depart at 1:50 pm.
- CHS Shuttle Bus Riders report to the Cafeteria from 1:45 1:55 pm. Shuttles depart for CHS at 2pm.
- All after school clubs and tutoring begin at 2pm. No clubs meet on Tuesdays.
- Grade 9/10 Students who are NOT dual enrolled are NOT permitted on the college campus after school.